Thuis

ZhongHeng Machine Manufacture Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

ZhongHeng Machine Manufacture Co.,Ltd

Co. van de de Machinevervaardiging van CANGZHOU ZhongHeng, Ltd is een professionele fabrikant en een exporteur die zijn eigen fabriek heeft en ook met verscheidene productiefabrieken en bijbehorende ondernemingen samenwerkt, betreffend met het ontwerp, walsen de ontwikkeling en de productie van het vormen van machines, materiaal van koud de bouw. Het wordt gevestigd in noordwesten van CangZhou, aangezien een lange geschiedenis van het vormen van de basis van de machineproductie koudwalst. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd, wordt Ons bedrijf georganiseerd en looppas als modern ondernemingssysteem. Wij specialiseren ons in de geautomatiseerde productielijn van blad koudwalsen het vormen van machines. Wij kunnen verstrekken een integraal resolutieschema van het vormen van systeem door een combinatie van geavanceerd systeemontwerp en materiaal koudwalst. Gebaseerd op ons gevorderd onderzoek en commercieel team, kunnen wij aan onderzoek en ontwikkeling, walsen de productie en de verkoop van standaard en niet genormaliseerd wijd koud het vormen van materiaal voor onze cliëntenwereld. Naast dit werken wij met professionele fabrieken voor spijker samen makend machine en veemateriaal.

Wij zouden u willen uitnodigen komen en toetreden ons ons wederzijds voordeel bouwen.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Agent

Handelsmaatschappij

Merken : MST

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

Wij zijn gevestigd in 1995 als professionele fabrikant van zich Cold Roll het Vormen en beroeps voor ontwerp voor lassen en het assembleren. Wij worden jaar na jaar ontwikkeld, en nu voegen wij de dienst voor het helpen van klant toe die wat kopen zij, en ook de dienst voor inspectie en Ladings de monitordienst nodig hebben. Wij zijn op de manier om meer dienst voor klanten te ontwikkelen.

bedrijfsdiensten

Wij hebben een professioneel technisch team voor het ontwerpen van en het produceren van de aangepaste machines.


Vóór de verkoopdienst: luister klantenverzoek en geef redelijke suggestie.

 

ZhongHeng Machine  Manufacture Co.,Ltd

Bij de verkoopdienst: Wij blijven met klant in contact tijdens de productie. Wij zullen beelden aan informeren en leveren 

 

klant tijdens de productie. Nadat wij de machine beëindigen, zullen wij klant opleiden te werken en te vertellen 

 

klant de technische suggestie tijdens de verrichting.

ZhongHeng Machine  Manufacture Co.,Ltd

 

Na de verkoopdienst: Wanneer de klant de machine ontvangt. Wij zullen het online spreken met de klant, de klant begeleiden hoe te om de machine te beginnen geven. Wij bieden de ingenieur ook de overzee installatiedienst aan.

ZhongHeng Machine  Manufacture Co.,Ltd

Bedrijfteam

Ons Team is een grote Familie. Elke afdeling zoals broer en zuster, zijn verbonden zeer goed door mededeling.

Eerst en vooral, zal onze technische afdeling steun aan verkoopafdeling geven, wanneer de klanten technische parameters nodig hebben. Dan zal de verkoopafdeling de productielijst tot de productieafdeling overgaan nadat de orde werd geplaatst. Tot slot zal de latere verkoopafdeling steun aan de klant geven nadat zij de machines gebruiken.

Wij zijn gezamenlijk aan één hart en proberen ons beste om de beste dienst aan u te geven.

ZhongHeng Machine  Manufacture Co.,LtdZhongHeng Machine  Manufacture Co.,Ltd